Ei taida tietää tyttö

ipiccy1
ipiccy3
Shirt - Gina Tricot | Vest - from the loft | Jeans - Vero Moda | Necklace - H&M


Heräät aamulla, katsot kelloa joka näyttää 08.20. Saat hetken paniikin että olet nukkunut pommiin, kunnes tajuat että on kesäloma. Paras tunne ikinä. Kesäloma on niin huoletonta ja ihanaa aikaa, ei oo mitään stressattavaa, ei aikatauluja, voi maata rannalla vaikka kokopäivän jos huvittaa ja sadepäivinä käpertyä yli isoon flanellipaitaan ja istua tietokoneen edessä lempiohjelmaa katselemassa. 
Kaipuu kavereiden ja poikaystävän luo on iso ja on mennyt vasta vähän yli viikko kun heitä hyvästelin. Suunnitelmatkin on muuttunut enkä tiedä millon nään heitä taas. Harmittaa kun haluaisi viettää paljon aikaa heidän kanssa. Nyt kun on vielä aikaa. 
Syksyllä kaikki kävelee omia polkujaan, uudet koulut, uudet kaverit. En välttämättä nää kaikkia tuttuja kasvoja enää koskaan. Sinänsä oon myös iloinen uudesta koulusta, uusia ihmisiä, uusia opettaijia ja paljonpaljon muuta! Pelottavaahan tää on, tulevaisuus. Kun ei tiedä missä sitä seisoo 10 vuoden päästä, mitä tekee, kenen kanssa on ja mitä elämä on tuonut mukanaan.

ipiccy4 ipiccy2

No comments:

Post a Comment

Piristä kommentilla :)